9. august 2017

Jobbe hos oss

I UnionConsult vil du bli en del av et team hvor hverdagen preges av effektive beslutningsprosesser og kort vei fra idé til handling. Vi kan tilby en arbeidshverdag med mange spennende og varierte oppgaver i et sosialt og godt miljø. Hos oss skal hverdagen preges av stor takhøyde og vilje til innovasjon.

UnionConsult er et tverrfaglig ingeniørkontor med solid kompetanse innen bygg- og anleggsfagene. Vi har over flere år utviklet oss fra å være flere små rådgivermiljøer til å bli et av landets ledende tverrfaglige rådgivermiljø. Vår tverrfaglige kompetanse, kombinert med vårt strategiske samarbeid med Rik Arkitektur, gjør oss til en leverandør av tjenester i alle faser – fra idé til ferdigstillelse.

Vi er stolt leverandør av prosjekter til både private og offentlige oppdragsgivere. Våre prosjekter omfatter alt fra barnehager, skoler og byutviklingsprosjekter til kulturminner som slottet, stortinget og regjeringskvartalet. Vi har også en rekke prosjekter i arktiske områder.

Vi er etablert med hovedkontor i Oslo og regionskontorer i Drammen, Fredrikstad, Grimstad, Hamar, Hønefoss, Lillehammer, Elverum og Trondheim.

Hva gjør UnionConsult til den rette arbeidsgiveren for deg?

Vår sammensetning av unge talenter og erfarne ingeniører gjør at vi kan gjennomføre prosjekter i noen av landets viktigste verneverdige bygg, men også moderne miljøriktige bygg som produserer mer enn de forbruker. Som et av landets hurtigst voksende rådgivermiljø med mange spennende oppdrag vil vi fortsatt knytte til oss dyktige medarbeidere – både nyutdannede og erfarne.

Vi ser etter deg som ønsker å jobbe med våre spennende prosjekter og bidra til å opprettholde vår posisjon som et av landets ledende rådgivermiljøer.

Vi kan tilby deg konkurransedyktige betingelser og faglig utvikling i et sosialt og godt arbeidsmiljø. UnionConsult er en så stor organisasjon at vi alltid har kapasitet til å hjelpe våre kollegaer, men likevel så liten at vi har plass og omtanke for hvert enkelt individ. Oppgavene skal utvikle oss både faglig og personlig, samtidig som vi skal ha det hyggelig med våre kollegaer. Et av våre uttalte mål er at vi alltid skal arbeide med topp moderne verktøy og våre medarbeidere jobber med det siste av arbeidsstasjoner og programvare.

Som en del av WSP har vi også tilgang på et internasjonalt fagmiljø, hvor ekspertise og kunnskap deles på tvers av landegrensene. For de rette kandidatene vil det også være muligheter for å arbeide på prosjekter i utlandet.

Søknad

Som et av landets hurtigst voksende rådgivermiljø er vi stadig på jakt etter dyktige medarbeidere – både nyutdannede og erfarne.

Om vi ikke har ledige stillinger akkurat nå, eller du ikke finner en stilling som passer, send oss gjerne en åpen søknad og din CV.

Se alle våre ledige stillinger

 Send oss en åpen søknad og din CV

Se også ledige stillinger i WSP