31. august 2017

Om UnionConsult

UnionConsult har etablert seg som eneste helnorske aktør i markedet mellom de store internasjonale selskapene og de små rådgivermiljøene. Vi har tatt med oss engasjementet og de korte beslutningsveiene fra tiden da vi var et lite kontor, til dagens situasjon med tilgang til de samme ressurser og robusthet som de store kontorene.

Vi har bevist at vi er store nok til å være med i landets største prosjekter, samtidig som vi er små nok til at alle våre medarbeidere gjør en forskjell.

UnionConsult har over flere år utviklet seg fra å være flere små rådgivermiljøer til å bli et av landets ledende rådgivermiljøer. Vi har omstillingsevnen til et lite selskap, samtidig som vi har ressurser, verktøy og kapasitet på nivå med de større selskapene i bransjen.

Kontorer og lokasjoner

UnionConsult har sitt hovedkontor på Ryen i Oslo. I tillegg har vi kontorer i Drammen, Brumunddal, Elverum, Fredrikstad, Grimstad, Hamar, Trondheim og Hønefoss. Vi har et uttalt mål om å være landsdekkende innen 2020.

Bemanning og kapasitet

UnionConsult har 175 dyktige rådgivere og bemanningen er en god blanding av erfarne medarbeidere og unge talenter. Vi har spesialister innen de aller fleste fagområder relatert til bygg, anlegg og infrastruktur.

Tjenester

UnionConsult tilbyr alle tjenester relatert til bygg, anlegg og infrastruktur. Vi yter tjenester i alle faser av byggets levetid. Les mer om våre tjenester her.

Gaselleprisen

UnionConsult-gruppen er tildelt Gaselleprisen 6 ganger i løpet av de siste 10 år, senest i 2016.