31. august 2017

Om UnionConsult

UnionConsult har over flere år utviklet seg fra å være flere små rådgivermiljøer til å bli et av landets ledende rådgivermiljøer. UnionConsult er en del av WSP, et av verdens ledende tekniske rådgiverselskap, med 42 000 ansatte fordelt på 550 kontorer i 40 land. WSP planlegger og utformer bærekraftige samfunn som er rustet for fremtiden, og tilbyr prosjektledelse, rådgivning og prosjektering til offentlige og private aktører innen bygg, infrastruktur og samferdsel, eiendom, energi og industri.

Sammen med WSP fortsetter vi å utvikle vår fagekspertise og vårt tjenestetilbud. Les mer om WSP her.

Kontorer og lokasjoner

UnionConsult har sitt hovedkontor på Ryen i Oslo. I tillegg har vi kontorer i Drammen, Elverum, Fredrikstad, Grimstad, Hamar, Trondheim og Hønefoss. Gjennom WSP er vi landsdekkende, med kontorer fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord.

Bemanning og kapasitet

UnionConsult har 160 dyktige rådgivere og bemanningen er en god blanding av erfarne medarbeidere og unge talenter. Vi har spesialister innen de aller fleste fagområder relatert til bygg, anlegg og infrastruktur. Totalt i WSP Norge er det 600 medarbeidere.

Tjenester

UnionConsult tilbyr alle tjenester relatert til bygg, anlegg og infrastruktur. Vi yter tjenester i alle faser av byggets levetid. Les mer om våre tjenester her.

Gaselleprisen

UnionConsult-gruppen er tildelt Gaselleprisen 6 ganger i løpet av de siste 10 år, senest i 2016.

 

Personvernerklæring:
personvernerklæring